facebook

dissabte, 7 de setembre del 2013

1a edició

2013

Tasta notes 
concert i sopar
    
19 d’octubre 2013

Sopar  amb música 
 Mompou, Falla, Granados…
menú 
(un plat a escollir de cada):
Aperitiu:
-torrades amb sobrassada d'ibèric i ou de guatlla
-coca de recapte amb arengada
Entrants:
-mil fulles de patates confitades amb bolets i daus de pernil ibèric
-amanida de guatlles a la vinagreta
Segons:
-galta de porc ibèric al vi negre
-lluç de palangre a la Bilbaina
Postres:
-pastís de llimona i gelé de licor d'aromes de Montserrat
                      -mus de crema catalana                   

oferta d’allotjament amb preus especials per l'ocasió!

20h concert 21h sopar 

Entrades anticipades 30
reserva: 654239884





           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada